torsdag 3 januari 2013

Jag pratar i radio, igen! - Sveriges Radio Jönköping

Ja då var det dags igen! :P

En trevlig kille från Sveriges Radio som hette Hannes fick jaga mig idag från Sävsjö till Huskvarna för att få sig en intervju ;) haha lite roligt! Är man eftertraktad så är man! Det är hett just nu att få en intervju med självaste: Michaela Arvidsson *pampig bakgrundsmusik!*

Nä, men det är ett bevis på att vårt jobb att få ut skyttet lyckas! :D Det är jätteroligt! Att folk vet vem jag och flera andra skyttar är, det är verkligen ett bevis på att vi har lyckats göra skyttet större i media :). Allt vårt slit ger resultat!

Han var verkligen angelägen om att få en intervju med just mig, det känns oerhört konstigt men även helt otroligt! Jag minns när man först bara fick en liten notis utan bild eller någonting längst ner i hörnet som ingen lade märke till. Men idag! Här pratas det i radio och här får man storbilder i både JP och Smålandstidningen! Det är toppen! :D Fortsätter man såhär och även likadant i andra kommuner och län i hela sverige så kanske det satsas mer pengar på skyttesporten snart! Reglerna har ju faktiskt tillochmed ändrats för att det ska bli mer publikvänligt :)

Men hur kan man inte gilla att kolla på skytte ;)?! Jag vet och kan nämna ett flertal personer som först sagt att skytte "det är väl ingenting" men sen när jag har tagit med dem till tävlingar så att de fått se med egna ögon så har kommentarerna snabbt blivit: "Oj!" och "Men det här är ju riktigt spännande!" Så jag tror inte på det där att skytte är tråkigt att titta på, det gäller bara att slita sig ifrån den där gamla vanliga fotbollen och vidga sina vyer lite ;)

Här är länken till Sveriges Radio Jönköping om Swedish cup och mig :). Kom gärna med kommentarer, själv tyckte jag att det här var en av de bättre intervjuerna! Bra gjort Hannes!

1 kommentar: