fredag 25 januari 2013

Jag hoppar in som reserv till Danmark!

Wow!! Nu händer det grejer!!!!

Jag blev uppring tidigt imorse med frågan om jag ville följa med och skjuta landskamp i Danmark. "Ja" svarar jag nyvaken och lite undrande, "när då?", "Bra, nu! Kan du va i Alvesta om en timme?". Och då blev det bråttom för grejen är att det tar cirka en timme från Sävsjö till Alvesta! Så jag fick 10 minuter på mig att packa och hämta skyttegrejerna! Hann inte äta någon frukost men blev ändå 20 min sen för det var -20 ute och både frost på insidan och utsidan på bilen!

Men det var alltså en tjej som hade hoppat av kvart i sex imorse så jag fick rycka in lite hastigt och lustigt i sista minuten. Så nu sitter jag alltså i en buss påväg till Danmark! Planerna att skjuta dubbeltest i Eskilstuna i helgen blev också ändrade. Men en sån här rolig chans får man inte missa! Och jag ska påminna mig själv om att aldrig stänga av ljudet fler gånger på telefonen när jag sover ;).

Jag har skjutit Falling Target landskamp i Danmark förut och det var jätteroligt! Jag hoppas bara att det går bra för jag har inte riktigt tränat för det här ;) Och jag hoppas också att jag har fått med mig allt i min 5 minuters packning! Är fortfarande lite stressad och känner mig nyvaken! Har inte riktigt fattat än vad jag gör!

Håll utkik här och på skyttesportsförbundets hemsida för uppdateringar! Men främst på Facebook sidan Reload, där kommer jag att uppdatera snabbast!

http://iof3.idrottonline.se/SvenskaSkyttesportforbundet/Sektioner/Gevarsektionen/Nyheter1/Nyheter/LandskampFallingtarget2013/

1 kommentar:

  1. Håller tummarna, bara å sikta i mitten å trycka av! ;)

    SvaraRadera