torsdag 11 oktober 2012

EYL Final i Polen

Hemkommen ifrån Polen.

Lite besviken är jag.. Det blev inte ritkigt som jag hade tänkt mig. Dett var ju mitt sista år för European Youth League. Och min sista chans att ta medalj. 

Men ja, vi lyckades inte ta oss till final i år heller tyvärr. Men det var riktigt tufft motstånd i år! T.ex. mötte jag en grym tjej från österrike som stod på pallen på EM. Och nu sköt hon impinerande 399! :) Grymt :). Men däremot förlorade vi då vår match mot österrike..

Faktum är att vi förlorade alla matcher utom en. Men det var så irriterande nära hela tiden! (Vid det här laget borde ni veta hur Youth League går till ;) om inte så läs det här inlägget). Våra motståndare låg ett poäng före hela tiden. t.ex. om vi sköt 99 så sköt de 100, om vi sköt 98 så sköt de 99 osv. Så de fick två poäng alltför ofta! Men vi kämpade tappert! :) Och vi vann iallafall en match! Det är alltid en! :)

Allt som allt är jag själv ändå nöjd med min instatts i tävlingen. Jag var taggad till tusen och kämpade gärnet. Och jag gjorde min bästa prestation nu än tidigare på dessa youth league tävlingar. Jag sköt till mig 395, 392 och 391. Vilket jag är urnöjd med. För det var första tävlingen i år, början på säsongen och ligger jag över 390 på tävlingar är jag nöjd. Att dessutom ligga över 390 på alla matcher och så mycket som 395 (som var mitt pers för bara något år sedan) på en internationell tävling är jättebra :). Men jag blir också ännu mera taggad till framtida tävlingar utomlands! För jag vet att jag kan ännu mer ;). Så det årestår att se!

Resan har varit toppen med fina människor och mycket skytte! Och jag tackar alla dessa fina människor som var med och gjorde resan ännu bättre! :) Trots motgångar åkte vi hem med ett leende på läpparna :)


Jag antar att ni vill ha lite reultat? :)
Gevär
Jag: 395, 392, 391
Louise Nilsson: 386, 393, 394
Mikaela Alexandersson: 376, 379, 382.


Här kommer en bild med på alla resultat för Gevär.:) Där ser ni att vi mötte både de som kom etta och trea :P. Sverige kom 6:a av 8. Men man får tänka på att detta var finalen av detta "junior-em-i-lag-cup-tävling" (svårt att förklara^^). Det är många länder som blivit utslagna tidigare ;).

(klicka på bilden för att se den större).
Fler bilder ifrån själva resan kommer senare i ett eget inlägg :).Inga kommentarer:

Skicka en kommentar