onsdag 11 april 2012

News

Hej kära läsare!

Jag tänkte uppdatera er lite :)!

Jag vet att jag själv är dålig på uppdateringar.. Men jag lovar att jag ska försöka ändra på detta! Dock tror jag inte att det kommer bli så mycket skytte grejer längre eftersom att luftgevärs säsongen börjar lida mot sitt slut. Men det ska istället fyllas ut med andra spännande saker ;)

Nu tänkte jag ta er lite till hjälp! Jag har suttit och klurat lite på Reload loggan för ett tag sen, men jag kan inte bestämma mig! Så varför inte fråga er istället :D ! Ni av alla borde väl veta vad som är tilltalande och snyggt eftersom att det är ni som ska se den :).

Så jag knåpade ihop en liten bild med olika text stilar som var iögonfallande för mig och tänkte att NI härmed skulle välja den stil ni tycker är snyggast! :)

Så, vilken siffra väljer ni? 1-10 :) Ni får gärna komma med egna förslag med! (klicka på bilden för att se den större) :
Har ni märkt att jag har lagt till en "Gillas" och en "Ogillas" funktion längst ner på varje inlägg med!? :D Där kan ni själva enkelt kryssa i vad ni tycker om inlägget, bra va :D !?

Jag har även tagit ett steg längre än facebook och lag till en "ogilla" knapp ;) lite vågat kanske, men all kritik är bra kritik!
 

1 kommentar: