tisdag 4 november 2014

C-Can Retail Store i Ullared

I förra veckan var vi en liten bit utanför Ullared i Okome och hälsade på min nya samarbetspartners, C-Can Retail Store. Mycket trevligt med fika och lite gött snack, vi fick även se deras nyöppnade butik. Inte som den vanliga murriga jaktbutiken utan öppen, ljus, modern och fräsch.

C-Can Retail store är just nu mest inriktade på pistol, optik och jaktgrejer, men planerar att utöka sortimentet till fler skyttegrenar såsom luftgevär, korthåll m.m. De är även återförsäljare utav Anschutz så är det något du behöver så kan du beställa det utav dem! De är väldigt inriktade på service och kundbemötande och har växt fram pga. den kanske ibland lite bristande servicen som finns hos de större aktörerna. Så har du några speciella skott du letar efter eller en speciell del som ingen annan vill hämta hem åt dig så fixar de detta!

Just nu är det så bra, att jag fick med lite rabattkuponger hem. 10% på ditt köp hos C-Can Retail Store om man kommer på besök hos dem i butiken! Så för den som är intresserad så finns de att hämta hos mig! :)

Kika gärna in på deras hemsida och webshop här, eller deras facebooksida här.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar